Polityka prywatności

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: RODO) informujemy, że:

1)    Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest SP Invest DVE spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Warszawie, ul. Marconich 11 lok. 4 (dalej: SP Invest DVE lub Administrator).
2)    Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu udzielenia Pani/Panu odpowiedzi na Pani/Pana zapytanie, w szczególności w celu udzielenia  Pani/Panu informacji dotyczącej oferty SP Invest DVE oraz podmiotów wchodzących w skład grupy kapitałowej Grupa SP Invest DVE sp. z o.o. sp. k., na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO.
3)    W razie konieczności, Pani/Pana dane osobowe będą udostępniane podmiotom wspierającym SP Invest DVE w jej działalności, w tym spółkom wchodzącym w skład Grupy SP Invest DVE sp. z o.o. sp. k.
4)    Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane tylko przez okres niezbędny do zrealizowania określonego celu, w którym zostały przekazane, a po jego upływie przez okres niezbędny do zabezpieczenia lub dochodzenia ewentualnych roszczeń lub wypełnienia obowiązku prawnego Administratora (np. wynikającego z przepisów podatkowych lub rachunkowych).
5)    Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym w formie profilowania.
6)    Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich: sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych. W przypadku danych osobowych przetwarzanych na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO (przetwarzanych na podstawie Pani/Pana zgody na przetwarzanie), przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed cofnięciem.
7)    W sytuacji gdy w Pani/Pana ocenie przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych, którego dokonuje SP Invest DVE, narusza przepisy RODO, przysługuje Pani/Panu prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO).

Ciasteczka (cookies)

www.spinvest.pl może wykorzystywać ciasteczka, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera odwiedzającego identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia i przyspieszenia działania serwisu. Ciasteczka są nieszkodliwe dla komputera, jak również dla użytkownika i jego danych. Każdy użytkownik może je wyłączyć w ustawieniach własnej przeglądarki.

Wyłączenie lub blokada obsługi cookies może spowodować nieprawidłowe działanie naszej witryny. Jeśli Twoja przeglądarka akceptuje obsługę Cookies, oznacza to wyrażenie zgody na stosowanie cookies przez naszą witrynę.

Google Analytics

www.spinvest.pl korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych.

www.spinvest.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Polityka Prywatności obowiązuje wszystkie osoby odwiedzające nasz serwis.

Aktualności
Zawiadomienie

z przyjemnością informujemy o rozpoczęciu sprzedaży mieszkań przy ul. Szwedzkiej 4 (tuż obok stacji METRA Szwedzka na Pradze Północ).

Biura sprzedaży

Inwestycja: Szwedzka 4

ul. Szwedzka 4, Warszawa

wtorek-piątek: 11.00 - 19.00
sobota: 10.00 - 16.00

tel. 533 362 364

e-mail: sprzedaz@spinvest.pl

 

Inwestycja: Wincentego 66

ul. Św.Wincentego 66, Warszawa

wtorek-piątek: 11.00 - 19.00
sobota: 10.00 - 16.00

tel. 536 901 601

e-mail: sprzedaz@spinvest.pl

 

 

Inwestycja: Karczewska 16 oraz lokale usługowe

ul. Karczewska 16, Warszawa

wtorek-piątek: 11.00 - 19.00
sobota: 10.00 - 16.00

tel. 536 306 006

e-mail: sprzedaz@spinvest.pl